Suport për blerje !
Ofertë!

R22100 – Rrote gome statike 100 mm / 36 cp

Çmimi origjinal qe: 410 L.Çmimi i tanishëm është: 330 L.

-20%

Rrote gome statike 100 mm / 36 cp

R22100 - Rrote gome statike 100 mm / 36 cp 410 L Çmimi origjinal qe: 410 L.330 LÇmimi i tanishëm është: 330 L.
Brand:KAISER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Rrote gome statike 100 mm / 36 cp