Suport për blerje !

Punto SDS-Plus 5 x 260 mm

990 L

Punto SDS-Plus 5 x 260 mm

Punto SDS-Plus 5 x 260 mm 990 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Plus 5 x 260 mm