Suport për blerje !

Punto SDS-Plus 5 x 310 mm

1,290 L

Punto SDS-Plus 5 x 310 mm

Punto SDS-Plus 5 x 310 mm 1,290 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Plus 5 x 310 mm