Suport për blerje !

Punto SDS-Plus 12 x 450 mm

1,990 L

Punto SDS-Plus 12 x 450 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Punto SDS-Plus 12 x 450 mm 1,990 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Plus 12 x 450 mm