Punto SDS-Plus 10 x 210 mm

Punto SDS-Plus 10 x 210 mm

590 L

Marka:HIKOKI

Punto SDS-Plus 10 x 210 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Plus 10 x 210 mm