Punto SDS-Plus 25 x 450 mm

Punto SDS-Plus 25 x 450 mm

5,990 L

Brand:HIKOKI

Punto SDS-Plus 25 x 450 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Plus 25 x 450 mm