Punto SDS-Max 25 x 520 mm

Punto SDS-Max 25 x 520 mm

8,390 L

Marka:HIKOKI

Punto SDS-Max 25 x 520 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Max 25 x 520 mm