Punto SDS-Max 20 x 320 mm

Punto SDS-Max 20 x 320 mm

6,150 L

Marka:HIKOKI

Punto SDS-Max 20 x 320 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Max 20 x 320 mm