Suport për blerje !
Ofertë!

497312 – Perzjerese Kolli Elektrike me 2 marshe 1600W / MXE 1602 + Shufer WR2 160×600 M 14

Çmimi origjinal qe: 54,150 L.Çmimi i tanishëm është: 47,500 L.

-12%

Perzjerese Kolli Elektrike me 2 marshe 1600W / MXE 1602 + Shufer WR2 160×600 M 14

497312 - Perzjerese Kolli Elektrike me 2 marshe 1600W / MXE 1602 + Shufer WR2 160x600 M 14 54,150 L Çmimi origjinal qe: 54,150 L.47,500 LÇmimi i tanishëm është: 47,500 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Perzjerese Kolli Elektrike me 2 marshe 1600W / MXE 1602 + Shufer WR2 160×600 M 14