Suport për blerje !

Perzierse Kolli 1800 W me 2 shufra 220 mm

34,500 L

Perzierse Kolli 1800 W me 2 shufra 220 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Perzierse Kolli 1800 W me 2 shufra 220 mm 34,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Perzierse Kolli 1800 W me 2 shufra 220 mm