Suport për blerje !

Gure fleksibel me bateri 18 V/ Ø 125 mm me motor pa karboncina dhe reostat (vetem trup)

19,900 L

Gure fleksibel me bateri 18 V/ Ø 125 mm me motor pa karboncina dhe reostat (vetem trup)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Gure fleksibel me bateri 18 V/ Ø 125 mm me motor pa karboncina dhe reostat (vetem trup) 19,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure fleksibel me bateri 18 V/ Ø 125 mm me motor pa karboncina dhe reostat (vetem trup)