Matrapik SDS-Plus me 3 funksione / 2 mandrino Quick 730 W, 2.7 J motor vertikal

Matrapik SDS-Plus me 3 funksione / 2 mandrino Quick 730 W, 2.7 J motor vertikal

21,900 L

Marka:HIKOKI

Matrapik SDS-Plus me 3 funksione / 2 mandrino Quick 730 W, 2.7 J motor vertikal

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Plus me 3 funksione / 2 mandrino Quick 730 W, 2.7 J motor vertikal