Suport për blerje !

Matrapik SDS-Plus 800W 0-1300 rpm/min / CHE 2-28 SDS-PLUS 230/CEE

22,500 L

Matrapik SDS-Plus 800W 0-1300 rpm/min / CHE 2-28 SDS-PLUS 230/CEE

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-Plus 800W 0-1300 rpm/min / CHE 2-28 SDS-PLUS 230/CEE 22,500 L
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

413666

FLEX – 0