Suport për blerje !
Ofertë!

Matrapik per thyerje SDS-Max 930 W, 10.0J

Çmimi origjinal qe: 70,270 L.Çmimi i tanishëm është: 54,900 L.

-22%

Matrapik per thyerje SDS-Max 930 W, 10.0J

Matrapik per thyerje SDS-Max 930 W, 10.0J 70,270 L Çmimi origjinal qe: 70,270 L.54,900 LÇmimi i tanishëm është: 54,900 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik per thyerje SDS-Max 930 W, 10.0J