Suport për blerje !

Freze Vertikale 1150 W, 11-25000 rpm

36,500 L

Freze Vertikale 1150 W, 11-25000 rpm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Freze Vertikale 1150 W, 11-25000 rpm 36,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Freze Vertikale 1150 W, 11-25000 rpm