Suport për blerje !
Ofertë!

LG3D0600 – Disk melamine 300 x 3.20 x 30.00 mm Z 96

Çmimi origjinal qe: 11,240 L.Çmimi i tanishëm është: 10,500 L.

-7%

Disk melamine 300 x 3.20 x 30.00 mm Z 96

LG3D0600 - Disk melamine 300 x 3.20 x 30.00 mm Z 96 11,240 L Çmimi origjinal qe: 11,240 L.10,500 LÇmimi i tanishëm është: 10,500 L.
Brand:FREUD

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Disk melamine 300 x 3.20 x 30.00 mm Z 96