Suport për blerje !
Ofertë!

LU3D0400 – Disk melamine silencioz 250 x 3.20 x 30.00 mm Z 80

Çmimi origjinal qe: 15,590 L.Çmimi i tanishëm është: 11,900 L.

-24%

Disk melamine silencioz 250 x 3.20 x 30.00 mm Z 80

LU3D0400 - Disk melamine silencioz 250 x 3.20 x 30.00 mm Z 80 15,590 L Çmimi origjinal qe: 15,590 L.11,900 LÇmimi i tanishëm është: 11,900 L.
Brand:FREUD

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Disk melamine silencioz 250 x 3.20 x 30.00 mm Z 80