Suport për blerje !
Ofertë!

LG3D0400 – Disk melamine 250 x 3.20 x 30.00 mm Z 80

Çmimi origjinal qe: 12,100 L.Çmimi i tanishëm është: 8,900 L.

-26%

Disk melamine 250 x 3.20 x 30.00 mm Z 80

LG3D0400 - Disk melamine 250 x 3.20 x 30.00 mm Z 80 12,100 L Çmimi origjinal qe: 12,100 L.8,900 LÇmimi i tanishëm është: 8,900 L.
Brand:FREUD

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Disk melamine 250 x 3.20 x 30.00 mm Z 80