Suport për blerje !

Lama sharre 5-cope 90 x 3 mm per dru te forte

1,350 L

Lama sharre 5-cope 90 x 3 mm per dru te forte

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Lama sharre 5-cope 90 x 3 mm per dru te forte 1,350 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Lama sharre 5-cope 90 x 3 mm per dru te forte