Suport për blerje !
Ofertë!

3104-XL – Set me 5-cop lame sharre vertikale 150 x 130 x 4 mm per dru dhe melamine Profi Line

Çmimi origjinal qe: 970 L.Çmimi i tanishëm është: 890 L.

-8%

Set me 5-cop lame sharre vertikale 150 x 130 x 4 mm per dru dhe melamine Profi Line

3104-XL - Set me 5-cop lame sharre vertikale 150 x 130 x 4 mm per dru dhe melamine Profi Line 970 L Çmimi origjinal qe: 970 L.890 LÇmimi i tanishëm është: 890 L.
Brand:MPS

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 5-cop lame sharre vertikale 150 x 130 x 4 mm per dru dhe melamine Profi Line