Lama sharre 5-cope te gjata 132 x 1.7 mm per dru

Lama sharre 5-cope te gjata 132 x 1.7 mm per dru

1,150 L

Marka:HIKOKI

Lama sharre 5-cope te gjata 132 x 1.7 mm per dru

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Lama sharre 5-cope te gjata 132 x 1.7 mm per dru