Suport për blerje !
Ofertë!

KXCA454015 – Valixhe veglash C Block me doreze alumini 450x380x168mm

Çmimi origjinal qe: 4,450 L.Çmimi i tanishëm është: 3,900 L.

-12%

Valixhe veglash C Block me doreze alumini 450x380x168mm

KXCA454015 - Valixhe veglash C Block me doreze alumini 450x380x168mm 4,450 L Çmimi origjinal qe: 4,450 L.3,900 LÇmimi i tanishëm është: 3,900 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

KXCA454015 – Valixhe veglash C Block me doreze alumini 450x380x168mm