Suport për blerje !
Ofertë!

KHV603535 – Valixhe veglash Heavy block 4 585x360x337mm

Çmimi origjinal qe: 4,410 L.Çmimi i tanishëm është: 3,900 L.

-12%

Valixhe veglash Heavy block 4 585x360x337mm

KHV603535 - Valixhe veglash Heavy block 4 585x360x337mm 4,410 L Çmimi origjinal qe: 4,410 L.3,900 LÇmimi i tanishëm është: 3,900 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

KHV603535 – Valixhe veglash Heavy block 4 585x360x337mm