Suport për blerje !
Ofertë!

KHVW – Valixhe veglash Heavy block me rrota 450x360x640mm

Çmimi origjinal qe: 7,920 L.Çmimi i tanishëm është: 5,500 L.

-31%

Valixhe veglash Heavy block me rrota 450x360x640mm

KHVW - Valixhe veglash Heavy block me rrota 450x360x640mm 7,920 L Çmimi origjinal qe: 7,920 L.5,500 LÇmimi i tanishëm është: 5,500 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

KHVW – Valixhe veglash Heavy block me rrota 450x360x640mm