Suport për blerje !
Ofertë!

KC18DD-WAZ – Set Vidiator me bateri DS18DD (55Nm) + Vidiator me goditje140 Nm me motorr pa karboncina me 2 bateri

Çmimi origjinal qe: 54,120 L.Çmimi i tanishëm është: 39,500 L.

-27%

Set Vidiator me bateri DS18DD (55Nm) + Vidiator me goditje140 Nm me motorr pa karboncina me 2 bateri

KC18DD-WAZ - Set Vidiator me bateri DS18DD (55Nm) + Vidiator me goditje140 Nm me motorr pa karboncina me 2 bateri 54,120 L Çmimi origjinal qe: 54,120 L.39,500 LÇmimi i tanishëm është: 39,500 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motor pa karbocina , kryesisht pa mirëmbajtje

Kapëse pa çelës 13 mm

Vendosja e çift rrotullimit me 20 nivele + niveli i shpimit

LED për punë më të mirë dhe më të sigurt

Kontroll i rrotullimeve elektronik

Shumë i lehtë dhe kompakt