Suport për blerje !

HLL305205 – Nivelues me Lazer me 5 vija (1 horizontale + 4 vertikale) jeshile

23,500 L

HLL305205 – Nivelues me Lazer me 5 vija (1 horizontale + 4 vertikale) jeshile

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
HLL305205 - Nivelues me Lazer me 5 vija (1 horizontale + 4 vertikale) jeshile 23,500 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues me Lazer me 5 vija (1 horizontale + 4 vertikale) jeshile