Suport për blerje !

64808AH-SETK2 – Kit uniLASER AH me nivelues me laser 150 m + bateri / karikues

74,900 L

Kit uniLASER AH me nivelues me laser 150 m + bateri / karikues

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
64808AH-SETK2 - Kit uniLASER AH me nivelues me laser 150 m + bateri / karikues 74,900 L
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kit uniLASER AH me nivelues me laser 150 m + bateri / karikues