Suport për blerje !

Gure Fleksibel 2200 W Ø 230 mm me motor pa karboncina dhe çeles sigurie

39,500 L

Gure Fleksibel 2200 W Ø 230 mm me motor pa karboncina dhe çeles sigurie

Gure Fleksibel 2200 W Ø 230 mm me motor pa karboncina dhe çeles sigurie 39,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure Fleksibel 2200 W Ø 230 mm me motor pa karboncina dhe çeles sigurie