Suport për blerje !

Gure Fleksibel 2000 W Ø 230 mm

13,500 L

Gure Fleksibel 2000 W Ø 230 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Gure Fleksibel 2000 W Ø 230 mm 13,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure Fleksibel 2000 W Ø 230 mm