Suport për blerje !
Ofertë!

GC12001 – Freze Toke me benzine me 2 marshe 5.1kW(7.0HP), gjeresi prerje 1200 mm

Çmimi origjinal qe: 69,020 L.Çmimi i tanishëm është: 59,500 L.

-14%

GC12001 – Freze Toke me benzine me 2 marshe 5.1kW(7.0HP), gjeresi prerje 1200 mm

GC12001 - Freze Toke me benzine me 2 marshe 5.1kW(7.0HP), gjeresi prerje 1200 mm 69,020 L Çmimi origjinal qe: 69,020 L.59,500 LÇmimi i tanishëm është: 59,500 L.
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Freze Toke me benzine me 2 marshe 5.1kW(7.0HP), gjeresi prerje 1200 mm