Suport për blerje !
Ofertë!

DZ64S – Turrjelë toke me benzinë 63.3 cc, 2.2 kW

Çmimi origjinal qe: 30,090 L.Çmimi i tanishëm është: 25,500 L.

-15%

Turrjelë toke me benzinë 63.3 cc, 2.2 kW

DZ64S - Turrjelë toke me benzinë 63.3 cc, 2.2 kW 30,090 L Çmimi origjinal qe: 30,090 L.25,500 LÇmimi i tanishëm është: 25,500 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Turrjelë toke me benzinë 63.3 cc, 2.2 kW