Suport për blerje !
Ofertë!

DZ43 – Turrjelë toke me benzinë 42.7 cc, 1.25 kW

Çmimi origjinal qe: 17,840 L.Çmimi i tanishëm është: 14,500 L.

-19%

Turrjelë toke me benzinë 42.7 cc, 1.25 kW

DZ43 - Turrjelë toke me benzinë 42.7 cc, 1.25 kW 17,840 L Çmimi origjinal qe: 17,840 L.14,500 LÇmimi i tanishëm është: 14,500 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Turrjelë toke me benzinë 42.7 cc, 1.25 kW