Suport për blerje !

ComboKit 12V Peak (Vidiator me bateri DS12DA + Vidiator me goditje me bateri WH12DA)

35,900 L

ComboKit 12V Peak
Vidiator me bateri DS12DA
Vidiator me goditje me bateri WH12DA
Me 2 bateri 12 V
Momenti i rrotullimit: 38-110 Nm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
ComboKit 12V Peak (Vidiator me bateri DS12DA + Vidiator me goditje me bateri WH12DA) 35,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

KC12DA-WAZ
ComboKit 12V Peak
Vidiator me bateri DS12DA
Vidiator me goditje me bateri WH12DA
Me 2 bateri 12 V
Momenti i rrotullimit: 38-110 Nm
Pesha: 1.1 k