Suport për blerje !
Ofertë!

B09338RG9.50 – Punto Metali HSS G / DIN 338 9,50 mm

Çmimi origjinal qe: 300 L.Çmimi i tanishëm është: 220 L.

-27%

Punto Metali HSS G / DIN 338 9,50 mm

B09338RG9.50 - Punto Metali HSS G / DIN 338 9,50 mm 300 L Çmimi origjinal qe: 300 L.220 LÇmimi i tanishëm është: 220 L.
Brand:CF

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Metali HSS G / DIN 338 9,50 mm