Suport për blerje !

259065E – Punto Metali me maje konike HSS-CO Twist / DIN338 6,5 mm (5 cope)

1,290 L

259065E – Punto Metali me maje konike HSS-CO Twist / DIN338 6,5 mm (5 cope)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
259065E - Punto Metali me maje konike HSS-CO Twist / DIN338 6,5 mm (5 cope) 1,290 L
Brand:RUKO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

259065E – Punto Metali me maje konike HSS-CO Twist / DIN338 6,5 mm (5 cope)