Suport për blerje !
Ofertë!

698100 – Nivelues Robust me flluske niveli me efekt te lentes se profilit 100mm

Çmimi origjinal qe: 8,490 L.Çmimi i tanishëm është: 6,900 L.

-19%

Nivelues Robust me flluske niveli me efekt te lentes se profilit 100mm

698100 - Nivelues Robust me flluske niveli me efekt te lentes se profilit 100mm 8,490 L Çmimi origjinal qe: 8,490 L.6,900 LÇmimi i tanishëm është: 6,900 L.
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues Robust me flluske niveli me efekt te lentes se profilit 100mm