Suport për blerje !

698200 – Nivelues alumini Robust 200 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm

12,500 L

Nivelues alumini Robust 200 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
698200 - Nivelues alumini Robust 200 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm 12,500 L
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues alumini Robust 200 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm