Suport për blerje !
Ofertë!

601086 – Baladeze portabel 10m 3×1.5

Çmimi origjinal qe: 2,160 L.Çmimi i tanishëm është: 1,690 L.

-22%

Baladeze portabel 10m 3×1.5

601086 - Baladeze portabel 10m 3x1.5 2,160 L Çmimi origjinal qe: 2,160 L.1,690 LÇmimi i tanishëm është: 1,690 L.
Brand:BOYANG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Baladeze portabel 10m 3×1.5