Suport për blerje !

5910021 – Baladeze me 4 priza 20m 3×2.5mm kabull i zi me mbrojtje termale IP20 pa kapak

4,500 L

Baladeze me 4 priza 20m 3×2.5mm kabull i zi me mbrojtje termale IP20 pa kapak

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
5910021 - Baladeze me 4 priza 20m 3x2.5mm kabull i zi me mbrojtje termale IP20 pa kapak 4,500 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Baladeze me 4 priza 20m 3×2.5mm kabull i zi me mbrojtje termale IP20 pa kapak