Suport për blerje !
Ofertë!

5371966-06 – Aksesor krasitese ligustrash HA850

Çmimi origjinal qe: 56,260 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-29%

Aksesor krasitese ligustrash HA850

5371966-06 - Aksesor krasitese ligustrash HA850 56,260 L Çmimi origjinal qe: 56,260 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Aksesor krasitese ligustrash HA850