Suport për blerje !
Ofertë!

5371966-05 – Krasitese ligustrash e shkurter HA110

Çmimi origjinal qe: 59,850 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-33%

Krasitese ligustrash e shkurter HA110

5371966-05 - Krasitese ligustrash e shkurter HA110 59,850 L Çmimi origjinal qe: 59,850 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krasitese ligustrash e shkurter HA110