Suport për blerje !
Ofertë!

5371833-23 – Krasitese e zgjatueshme PA1100

Çmimi origjinal qe: 28,230 L.Çmimi i tanishëm është: 25,900 L.

-8%

Krasitese e zgjatueshme PA1100

5371833-23 - Krasitese e zgjatueshme PA1100 28,230 L Çmimi origjinal qe: 28,230 L.25,900 LÇmimi i tanishëm është: 25,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krasitese e zgjatueshme PA1100