Suport për blerje !
Ofertë!

4FRM414-K – Pompe Zhytese 1.1 KW, thellesia max 112 m, me 40m kabell dhe kuader elektrik

Çmimi origjinal qe: 37,620 L.Çmimi i tanishëm është: 28,500 L.

-24%

Pompe Zhytese 1.1 KW, thellesia max 112 m, me 40m kabell dhe kuader elektrik

4FRM414-K - Pompe Zhytese 1.1 KW, thellesia max 112 m, me 40m kabell dhe kuader elektrik 37,620 L Çmimi origjinal qe: 37,620 L.28,500 LÇmimi i tanishëm është: 28,500 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Zhytese 1.1 KW, thellesia max 112 m, me 40m kabell dhe kuader elektrik