Suport për blerje !
Ofertë!

474835 – Zmeriluese muresh GE 5 ECO / Giraffe 500 W / 225 mm + Adaptor r SAD-C D36/27 AS/NL

Çmimi origjinal qe: 105,470 L.Çmimi i tanishëm është: 79,900 L.

-24%

Zmeriluese muresh GE 5 ECO / Giraffe 500 W / 225 mm + Adaptor r SAD-C D36/27 AS/NL

474835 - Zmeriluese muresh GE 5 ECO / Giraffe 500 W / 225 mm + Adaptor r SAD-C D36/27 AS/NL 105,470 L Çmimi origjinal qe: 105,470 L.79,900 LÇmimi i tanishëm është: 79,900 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zmeriluese muresh GE 5 ECO

Konsumi i energjisë 500 W
Fuqia dalëse 270 W
Tensioni 230V
Frekuenca 50/60Hz
Diametri i shtresës së lëmimit 225 mm
Shpejtësia e boshtit 1100 – 1650 rpm
Këndi i animit të kokës 100°
Mbajtëse e veglave të lëmimit të murit dhe tavanit me velcro
Gjatësia e kabllit 5.0 m
Gjatësia 1520 mm
Pesha 3.9 kg