Suport për blerje !
Ofertë!

5STY-40-90 – Shkermoqese per kalli misri 550W, 0.55 Kw/0.75 Hp, 180 kg/Ore

Çmimi origjinal qe: 13,760 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-28%

FORCE – 5STY-40-90 – Shkermoqese per kalli misri 550W, 0.55 Kw/0.75 Hp, 180 kg/Ore

5STY-40-90 - Shkermoqese per kalli misri 550W, 0.55 Kw/0.75 Hp, 180 kg/Ore 13,760 L Çmimi origjinal qe: 13,760 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

FORCE – 5STY-40-90 – Shkermoqese per kalli misri 550W, 0.55 Kw/0.75 Hp, 180 kg/Ore