Suport për blerje !

41.370.00 – Fryrese gomash me manometer 0-8 Bar

1,500 L

Fryrese gomash me manometer 0-8 Bar

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
41.370.00 - Fryrese gomash me manometer 0-8 Bar 1,500 L
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fryrese gomash me manometer 0-8 Bar