Suport për blerje !
Ofertë!

406546 – Gure fleksibel me reostat per Inox 1400 W Ø125 mm / LE 14-7 125 INOX

Çmimi origjinal qe: 29,900 L.Çmimi i tanishëm është: 25,000 L.

-16%

Gure fleksibel me reostat per Inox 1400 W Ø125 mm / LE 14-7 125 INOX

406546 - Gure fleksibel me reostat per Inox 1400 W Ø125 mm / LE 14-7 125 INOX 29,900 L Çmimi origjinal qe: 29,900 L.25,000 LÇmimi i tanishëm është: 25,000 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure fleksibel me reostat per Inox 1400 W Ø125 mm / LE 14-7 125 INOX