Suport për blerje !

Lama sharre per metal 100.4 x 1 mm

850 L

Lama sharre per metal 100.4 x 1 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Lama sharre per metal 100.4 x 1 mm 850 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Lama sharre per metal 100.4 x 1 mm