Suport për blerje !
Ofertë!

2977 – Sharre dore e drejte S-300-H me mbrojtese 300 mm

Çmimi origjinal qe: 3,780 L.Çmimi i tanishëm është: 3,500 L.

-7%

Sharre dore e drejte S-300-H me mbrojtese 300 mm

2977 - Sharre dore e drejte S-300-H me mbrojtese 300 mm 3,780 L Çmimi origjinal qe: 3,780 L.3,500 LÇmimi i tanishëm është: 3,500 L.
Brand:KAMIKAZE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sharre dore e drejte S-300-H me mbrojtese 300 mm

KM2977- Sharrë e drejtë me këllëf
Sharrë e drejtë me këllëf
Prerja maksimale: 80 mm
Tehe të kromuara
Dhëmbët për prerje të rregullt
Gjatësia e tehut: 300 mm
Dhëmbët e mprehura
Dorezë plastike ergonomike
Copë për paketë: 12