Suport për blerje !
Ofertë!

113692 – Motokose me benzine BC 223 B / 23 cc me fije dhe disk

Çmimi origjinal qe: 22,490 L.Çmimi i tanishëm është: 19,900 L.

-12%

113692 – Motokose me benzine BC 223 B / 23 cc me fije dhe disk

113692 - Motokose me benzine BC 223 B / 23 cc me fije dhe disk 22,490 L Çmimi origjinal qe: 22,490 L.19,900 LÇmimi i tanishëm është: 19,900 L.
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motokose me benzine BC 223 B / 23 cc me fije dhe disk